Møter ikke akkurat åpen dør på Villa Park. (foto: united, twitter

Da Steven Gerrard tok over et Aston Villa som var i ferd med sportslig å rakne i november 2021, var det én spiller som the new gaffer aldri så grunn til å tvile på. Når Gerrard selv er ute å kjøre etter en seig start på sesongen, er samme spiller, eller rettere sagt keeper, untouchable når overgangsmarkedet åpner i januar.

Emiliano Martinez blir av landsmann Lionel Messi beskrevet som en av verdens beste keepere, i november skal de to sammen kjempe for at Argentina endelig henter hjem VM-trofeet. Martinez har en tilsvarende høy stjerne hos Villa-manageren, der 30-åringen bare har misset en Premier League-kamp (kneskade) fra start under Gerrard.

LES: Premier League-gigant har gjennomført hemmelig medisinsk test på Bundesliga-stjerne

Denne sesongen jobber Manchester United intenst med å legge keeperkabalen for de neste sesongene, der Jan Oblak har vært sterkt linket til en overgang til Old Trafford. I det siste har også ryktet gått om at Villa-keeperen er satt på ønskeliste hos Ten Hag og gjengen.

Ifølge Football Insiders kilde har Aston Villa boltet døra inn til sin førstekeeper. Gerrard vurderer Martinez som untouchable, der Aston Villa sender sterke signaler til Man United om at alle bud vil bli avslått i januar.

LES: Henter Busquets-erstatter i Premier League