Mr. Boehly går ikke stille i dørene.

Da Jürgen Klopp fikk spørsmålet om hva han syntes om amerikaneren Todd Boehlys forslag om å arrangere All Star-kamper i Premier League, kom det litt småsjokkert fra Liverpool-manageren: «Sa han virkelig det?!» Klopp har hver eneste sesong gjentatt budskapet om at det ekstremt tette kampprogrammet er galskap for de beste klubbene. Nå ser det ut som toppene i Premier League likevel har likt regnestykket til Chelsea-eieren.

For Boehly la frem hvordan de i USA drar inn noen hundre millioner på å arrangere All Star Game i de største amerikanske idrettene. Dette bør være en viktig ny inntektskilde for Premier League-klubbene, mente amerikaneren.

LES: Football-Insider: Smeller igjen døra for alle Manchester United-bud

Den nye Chelsea-eieren møtte høylytt latter rundt på balløya, men tydeligvis ikke på styrerommet til Premier League. Ifølge The Times jobber nå PL-bossene med plan for å innføre All Star-kamp hvor de beste i Premier League skal spille mot de beste i La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Serie A.

Selv om det for oss hadde vært kult å se denne stjernegjengen samlet, er kampprogrammet allerede nådeløst. Forrige sesong økte antall skader med 20 prosent (!), en ny pengemaskin for de største ligaene kan koste dyrt for managerne som allerede sender de beste spillerne sine på diverse landslagstjenester og mesterskap. Bare én eller to All Star-kamper til, det er alt annet enn bare.

LES OGSÅ: Gjentar ikke Dortmund-tabben med Haaland

The Times melder ideen er fortsatt på et tidlig stadium, men der Premier League-bossene er klar for å realisere ideen hvis de andre ligaen er klar for det samme.

Vi slipper å spørre Klopp om hva han syntes om opplegget.