(foto: barca, twitter)

Der Gerard Pique tviholder på plassen i Barca-troppen, på tross av Xavis klare beskjed om at det ikke venter spesielt med spilletid på veteranen (dette var før Araujo-skaden), har Sergio Busquets innsett at han har gjort sitt i Barca-drakten. 34-åringen styrer mot en overgang i sommer som vil glede David Beckham, Barcelona jobber med å finne en verdig erstatter.

Nå er ikke Xavi dårlig stilt med midtbanespillere, men når den defensive midtbanegeneralen Busquets med snart 700 kamper i Barca-drakta trekker seg tilbake, da er det et krater som skal fylles.

LES: Trenger krisefinansiering, selger Everton

Ifølge spanske Sport har en portugiseren rykket opp som toppkandidat hos Barcelona. Ruben Neves ble hentet til balløya av Wolverhampton i 2017, de siste sesongene har 25-åringen vist seg frem i verdens tøffeste liga. Ifølge det spanske mediet ser Barcelona Wolves-spilleren ikke bare som en erstatter for Busquets, men den perfekte erstatter. Neves har en spillestil, kvalitet på pasninger og en fotballintelligens Xavi trenger på midten.

LES OGSÅ: Real Madrid har satt i gang prosjekt-Haaland!

Neves har kontraktsutløp sommeren 2024, noe som betyr at Wolverhampton må bestemme seg om de vil cashe inn på 25-åringen i 2023. Den portugisiske landslagsspilleren har vært linket til en exit det siste året, ifølge Sky Sports var Neves på lista til Manchester United i sommer, som endte opp med Casemiro.

Dette betyr at Man United kan ha misset sin mulighet med Neves, for Wolverhampton er det også lettere å slippe stjernespilleren sin til La Liga, enn å møte ham på motstandernes banehalvdel i Premier League.