Hirving Lozano

Den superraske meksikanske høyrevingen Hirving Lozano er perfekt for tradisjonell Premier League spillestil selv om han selv sikkert ikke vil innrømme det. – Han har de siste sesongene herjet på høyresiden i Serie A for Napoli, flere eksperter mener han passere enda bedre i Premier League enn i Italia.

27 åringen som er ønsket av blant andre Bayern München, Manchester United, RB Leipzig og Everton har hatt en litt tregere start på sesongen etter at manager Luciano Spalletti med hell banker med av angrepet gjennom midten.

Les: Trenger krisefinansiering, selger Everton

Napoli leder Serie A etter syv kamper på målforskjell over Atalanta, mens både Inter Milan og Juventus har hatt en fryktelig start nede på henholdsvis syvende og åttendeplass.

Les: Vil ikke tilbake så lenge Neuer er der

Hirving Lozano er en av få spillere som har klart å holde seg inne med Napolis eksentriske eier og president Aurelio De Laurentiis over flere år. – Siden han kom til klubben fra PSV Eindhoven i 2019 for 45 millioner euro har det blitt 121 kamper i Napoli-trøya.

Perfect på høyrekanten til Manchester United

Manchester United manager Erik ten Hag hadde Hirving Lozano på blokka umiddelbart etter han i sommer entret Old Trafford.

Hans nåværende kontrakt løper til sommeren 2024.