Alexander Nübel

Det er ikke snakk om noe vondt blod, bare resultat av at det bare kan være en keeper om gangen i mål som er bakgrunnen for uttalelsene til Alexander Nübel. – Den 25 år gamle keeperen er på fra Bayern München til Monaco, han har ingen intensjoner om å returnere til de tyske mesterne så lenge Manuel Neuer fortsatt er i klubben.

I 2020 hentet Bayern München Alexander Nübel på en gratis overgang fra Schalke 04 da de hadde øremerket ham som erstatning for Manuel Neuer. – De de fleste trodde ville være starten på en nedtur for Neuer har ikke slått til, han har fortsatt å imponere i Bayern-målet, og derfor har han ikke Alexander Nübel klart å kapre keeperplassen.

Nübel har vært på lån til Monaco siden 2021, og han ser ingen vits i å returnere til Bayern sommeren 2023 dersom Neuer fortsatt er å finne i klubben.

Les: Skal kjøpe Barcelonas byrival

– Spilletid er klart det viktigste. Hvis Manuel fortsatt er i Bayern og han har en kontrakt til 2024, gir det ingen mening å dra tilbake.

– Jeg har kontrakt i Bayern, men jeg tror også at det ikke gir mening for dem å ha både meg og Manuel, sier Alexander Nübel til Get French Football News.

25 år gamle Alexander Nübel har kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2025.

LES: Ronaldo bør inn i førstelleveren mot City

Han har spilt totalt fire kamper for Bayern.