På en aldri så liten shoppingtur i Barcelona? (foto: psg, twitter)

PSG har sine feider med Barcelona. Kanskje ikke så rart når Ligue 1-klubben først tok fra Barca Neymar, så åpnet døra for klubbikonet Messi. Nå kan det spisse seg til ytterligere. Ifølge franske Foot en Espagna er PSG-eierne på vei inn som klubbeiere i den spanske liga, og ikke bare på grunn av forretningsmuligheten.

PSG-eieren har nå et nytt prosjekt på gang. Denne gangen handler det om en klubb, og ikke hvilken som helst klubb. Barca-legenden Gerard Pique har beskrevet byderbyet mot Espanyol som til og med mer intenst enn El Clasico, det franske mediet hevder PSG-eieren har siktet seg inn mot overtagelse av nettopp Espanyol.

LES: Ronaldo bør inn i førstelleveren mot City

Ifølge Foot en Espagna har Espanyol økonomiske problemer, der PSG-president Nasser Al-Khelaifi er sendt av sted til Espanyol-delen av Barcelona for å forhandle om et mulig kjøp av klubben.

Det franske mediet hevder Qatar-gruppen bak PSG også ser det som en mulighet til å ødelegge for Barcelona ved å skape en ny storklubb i byen. Espanyol er siden 2016 eid av kinesiske Rastar Group, hvis det blir enighet om salg, kan dette skje i løpet av de neste månedene.

LES OGSÅ: Liverpool Echo: Smart med Depay-byttehandel