Vil så gjerne. (foto: united, twitter)

Cristiano Ronaldo trenger sårt å spille hver eneste uke fremover for å bygge opp den enorme selvtilliten han frem til denne sesongen har båret utenpå drakta. «Send ballen til meg, gutter, så sørger jeg for scoring» har vært CR7s mantra gjennom karrieren. Nå står Erik ten Hag foran en beslutning som i stor grad påvirker historiefortellingen om en tidenes største fotballikoner, men også sin egen som Man United-manager.

For landslagsspillere med VM-billett handler de neste to månedene mye om å spille seg i form til november og desember. Verdens største fotballikon det siste tiåret sammen med Messi har falt helt av denne kursen. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 2.50 til Manchester City – Manchester United

Alvaro Morata ble stående som matchvinner for Spania i 0-1 seieren mot Portugal, en type kamp Ronaldo har hatt for vane å avgjøre i Portugals favør. Etter kampen sa den portugisiske landslagstreneren Fernando Torres tørt: «Normalt scorer han, i kveld gjorde han det ikke…»

LeoVegas: Sjekk boosted odds til ukas kamper

CR7s agent Jorge Mendes var ikke så «superagent» i sommer, der han ikke klarte å forhandle frem en overgang alle parter kunne leve med. Nå er Ronaldo inn i sin tøffeste periode i karrieren, dette i Premier league-klubben der han er et levende ikon etter runden med Sir Alex 2003-09.

Én scoring på straffe, 378 minutter på kamparenaen i United-drakta når vi går inn i oktober.

Mot Tsjekkia i forrige ukes Nations League-seier viste Ronaldo gode takter, men i en 4-0 seier til Portugal med CR7 på banen i nitti minutter, er det nesten utrolig at 37-åringen ikke kom på scoringslista. Mot Spania rotet Ronaldo bort tre klare målsjanser.

Chelsea jobber ifølge ulike engelske medier hardt for å rydde plass til Ronaldo i januarvinduet. Det store spørsmålet for Erik Ten Hag og Man United er hvordan i huleste de skal bruke sin best betalte spiller frem til avreise Qatar i november, så fra Boxing Day og frem til exit?

En spiller som har hamret inn totalt 694 mål på 910 kamper for tre av de største klubbene i verden, han glemmer ikke kunstene. Erik ten Hag har vist de best betalte stjernene hos Man United at de må gjøre seg fortjent hver eneste uke til å bære kampdrakta. Selv om Ronaldo misset preseason med innføring i Ten Hag-fotball, har 37-åringen nå jobbet bra, og bør forstå sin rolle i Man United-maskinen.

Flere United-supportere ser Ronaldo denne sesongen som en backup-løsning, spesielt etter at Premier League-seirene har kommet på rekke og rad med korte innhopp av Ronaldo. Vi mener Erik ten Hag kan guide Ronaldo til å bli en ekstrem ressurs i de tette kampene. Ingen forsvarsspillere i verden tør undervurdere CR7 på topp, dette gir også åpninger for resten av Man United-angrepet.

Ronaldo vet han er på hæla med tanke på oppkjøring mot VM-sluttspillet, gir Erik ten Hag portugiseren tillit fra start i byderbyet mot Manchester City, vil dette gi spilleren den nødvendige muligheten til å spille seg inn i en type kamp han har brukt hele karrieren på å avgjøre.

Det har mindre å si hva som skjer med Ronaldo fra januar, nå handler det om for Erik ten Hag å utnytte den ekstreme ressursen på kamparenaen som ligger i spilleren. Vårt råd er: Sett Ronaldo på fra start mot Manchester City. 37-åringen trenger ingen videre motivasjon for å vise jyplingen Haaland hvem som er best på topp.