Haaland. Foto: Man City

Real Madrid planlegger et ambisiøst raid av Manchester Citys Joao Cancelo og Erling Haaland i henholdsvis 2023 og 2024, ifølge rapporter i Spania.

Agent-pappa Alfie har antydet at Haaland kanskje bare spiller to- tre sesonger med Manchester City før han flytter til Spania, i følge The Times.

De regjerende europamesterne var sterkt linket til en overgang for Haaland siden starten av året, med ulike kilder som antydet kampen sto mellom City og Madrid om nordmannens signatur.

Paris Saint-Germain-spissen Kylian Mbappe skal ha vært Real Madrids primære mål for sommerens overgangsvindu, men den franske landslagsspilleren bestemte seg for å signere en treårskontrakt på Parc des Princes til slutt.

SISTE: Fagermo har ansatt ny assistent

Real Madrid var dermed låst i forhandlinger med Mbappes agenter i flere måneder og var sikker på at de skulle komme i mål med gigantavtale.

Dermed glipp de spanske gigantene glipp av både Mbappe og Haaland, med sistnevnte som gikk til Etihad Stadium for «bare» £51 millioner.

Real Madrid skal ha vært Haalands foretrukne destinasjon da 22-åringen skulle fortlate Borussia Dortmund.

Joao Cancelo storspiller for City

Haaland har siden fått en utrolig start på livet i England, og har scoret 14 ganger på sine 10 første kamper for Premier League-mesterne, noe som har fått Real Madrid til å starte planleggingen av prosjekt-Haaland.

Cancelo skal allerede være klar over Los Blancos’ interesse og vil gjerne til Bernabeu i et potensiell overgang verdt €40-45 millioner neste sommer.

LES OGSÅ: Verdens beste keeper ønsket av to toppklubber i Premier League!

Det er imidlertid verdt å merke seg at det er høyst usannsynlig at Manchester City vil sanksjonere et salg for en av Pep Guardiolas beste spillere – som signerte en ny femårskontrakt med Blues i februar, i nærmeste fremtid.

Den spanske avisen AS melder også at Haaland skal ha en utkjøpsklausul på 180 millioner euro i kontrakten med Manchester City som kan aktiveres sommeren 2024.

Og når vi vet at pappa Haaland og agenten tjente utrolige 200 millioner HVER på overgangen til City, er det ikke usannsynlig at de har rigget seg for en ny gigantisk lønningsdag allerede i 2024.