Oblak på flyttefot. (foto: atletico. twitter)

Vil garantert bli dyrere enn Kepa Arrizabalaga!

Manchester United vil gi Tottenham kamp om signaturen til Jan Oblak, skriver FourFourTwo.

Atletico Madrid-keeperen, som ofte blir omtalt som verdens beste keeper, er ønsket av de to Premier League-klubbene. Begge to har aldrende sisteskanser som har vært i klubben i 10 år.
David de Gea er kontraktløs på Old Trafford neste sommer og kan bli fristet av en ny utfordring etter mer enn et tiår som United-spiller. Han fyller 32 år i november.

SISTE: Manchester City-stjerne vil til Spania

Det er også satt spørsmålstegn ved om De Gea passer godt inn i Erik ten Hags spillestil.

Snart på tide å takk for seg (foto: tottenham, twitter)

Hugo Lloris har kontrakt med Spurs til 2024, men klubben er allerede på utkikk etter en langsiktig erstatning for den 35 år gamle franskmannen.

Men Oblak kommer ikke til å bli billig gitt at kontrakten hans på Civitas Metropolitano har fortsatt har hele seks år igjen! Atletico skal være villige til å lytte til bud på sloveneren som har vært i klubbene siden 2014, og det er liten tvil om at hvis han forlater Madrid vil han bli verdens dyreste keeper.

SISTE: Messi takker nei til ny kontrakt i Paris!

I følge Evening Standard har United bedt Oblaks representanter om å holde dem oppdatert om målvaktens planer. Men Tottenham har plassert Oblak høyt oppe på listen over potensielle etterfølgere til Lloris, som feiret sitt 10-årsjubileum i Nord-London i august.