Tre kostnadsdrivere. (foto: psg, twitter)

Superstjernen kan forlate klubben gratis etter denne sesongen.

Lionel Messi vil takke nei til ny PSG-kontrakt og ønsker å forlate klubben gratis til sommeren.

Den argentinske superstjernen Lionel Messi kan komme til å forlate PSG etter bare to år i den franske hovedstaden. Lionel Messi ønsker å forlate PSG til sommeren og planlegger å avslå nye kontraktstilbud fra Ligue 1-mesterne.

LES OGSÅ: Trent Alexander-Arnold har fått brutal beskjed fra Southgate

Den argentinske superstjernen kom til den franske hovedstaden i 2021 – etter et følelsesladet farvel med Barcelona. Messi signerte bare for to sesonger med PSG, og den kontakten utløpet etter denne sesongen.

Får vi se Messi tilbake i Barcelona drakt neste sesong (foto: barcelona, twitter)

Da vil Messi kunne gå gratis til en ny klubb for andre gang på få år.

Messi har vokst inn i sin nye rolle i PSG denne sesongen, og etter å slitt i sin første sesong i Ligue 1. På landslagssamling med Argentina snakket Messi om hvordan han følte seg bedre denne sesongen.

Argentineren sa: «Jeg føler meg bra, jeg føler meg annerledes enn i fjor. Jeg visste at det kom til å bli slik. Jeg er mer komfortabel med klubben, garderoben, lagkameratene mine, spillet.

SISTE: Chelsea har et trumfkort i kampen om toppscorer

«Jeg føler meg veldig bra igjen, så jeg begynner å nyte å spille fotball igjen.»

Det har vært mye snakk om at Messi skal tilbake til Barcelona neste sesong. Og et spisspar bestående av Messi og Lewandowski kan gi vann i munnen til hvem som helst.

Men det er ikke sikkert at det er hans gamle klubb som kan skrape sammen den beste økonomiske pakken til det som etter all sannsynlighet blir Messis siste store kontrakt.