Vi vet alle hvor trangt det kan bli når man er ute og flyr

De som leser Saudi-Arabiske dagsaviser vet hvor utrolig viktig det er for sjeikene å ha superstjerner i Saudi Professional League. Nivået kan best sammenlignes med det man ser i PostNord-Ligaen og du skal slettes ikke bli overrasket om et lag som for eksempel Asker kunne gjort det bra i sanddynene der nede.

Al-Hilal som er en av storklubbene der nede har dratt nytte av ekstreme Olje inntekter (akkurat som Norge) i år dro på med et ekstremt lønnstilbud til Manchester Uniteds utilfredse superstjerne Cristiano Ronaldo.

I sommer sprakk den utrolige nyheten om at en Saudi-Arabisk klubb ville betale 2 millioner pund per uke i lønn Noe som blir omtrent 1,3 milliarder i året.! – Nå vet vi at tilbudet var reelt og hvilken klubb som stod bak.

Les: Everton-spiller har fått beskjed om å finne seg ny klubb i januar

Al-Hilal klarer seg bra uten Ronaldo, etter fire kamper har de full pot på andreplass bak den mer kjente storklubben Al-Shabab.

Avisen Thamanya (som direkte oversatt betyr setter pris på det» refererer til Al-Hilal sin klubbpresident Fahad ben Nafel som forteller at Ronaldo var åpen for å komme til klubben, men at overgangen ikke ble noe av på grunn av tekniske detaljer. – Når Nafel ble bedt om å forklare sa han det dreide seg om registreringsproblemer.

Etter retur fra tur til Kuwait kunne klubbpresidenten fortelle tilbudet til Ronaldo står ved lag og registreringsproblemene er løst. Noe landets forbundssjef Yasser Al-Misehal sier til avisen The Athletic, at han ville elsket å se Ronaldo i landet.

– Vi ville elske å se en spiller som Cristiano Ronaldo spille i den Saudiarabiske-ligaen.

Les: Kan forlate Chelsea til tross for å nylig ha signert ny kontrakt

– Det ville skape stor positiv omtale, og det ville være store nyheter for alle. Jeg er sikker på, at alle kjenner til de bedrifter og rekorder, som Cristiano Ronaldo har oppnådd. Det er også en spiller, som er en god rollemodell.

– «Hvorfor ikke?». Jeg er sikker på at det ville være en meget dyr avtale, men vi ser at våre klubber har fått høyere omsetning de siste årene. Vi har allerede sett spillere, som har kommet fra Premier League til Saudi-Arabia.

– Jeg liker Cristiano Ronaldo som spiller, og jeg liker tanken om, at han spiller i Saudi-Arabia.

Den 37-år gamle portugiseren har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2024.