Tar en risk, men har noe på gang. (foto: everton, twitter)

Vi ønsker virkelig at Frank Lampard og Everton skal lykkes. Få andre klubber har hatt en så trøblete utvikling de siste fem årene med gigantinvesteringer, manglende sportslige resultater og hyppig managerbytter. Så ga Ancelotti håp i 2020/21-sesongen, før han valgte Real Madrid og Champions League-suksess. Denne sesongen er det lysglimt, men igjen er det faktorer som gjør jobben til Lampard mer utfordrende.

Det var ikke noen overraskelse at Richarlison var på vei ut i sommer, men når 2020/21-stjerna Dominic Calvert-Lewin skulle være tilbake etter langvarige skadeproblemer og levere scoringer for Everton, blir det et hardt slag for Lampard at 25-åringens kne har holdt ham borte fra kamparenaen så langt i sesongen.

LES: Kan forlate Chelsea til tross for å nylig ha signert ny kontrakt

Så til spilleren på vei ut. Salomon Rondon er definitivt ikke en av favorittspillerne til Everton-manageren, etter overgangen i 2021 har det blitt fattige 28 kamper i den blå drakta. Ifølge Football-Insider var den brasilianske senterforwarden på vei ut og i samtaler med Adana Demirspor, men Lampard tar nå en sjanse med å skyve 33-åringen ut av troppen i januar.

Rondon kom ikke i mål med signering før deadline i Tyrkia, 8. september, ifølge Football-Insiders kilde har Everton-ledelsen fortalt den venezuelanske spilleren at han står fritt til å finne ny klubb i januar (kontraktsutløp neste sommer).

Det er en risiko å ta med en Dominic Calvert-Lewin fortsatt skadeutsatt, men vi tar det som et tegn på at Lampard og gjengen har blinket ut en spiss som skal gi Everton-supporterne noe å glede seg over. Vi venter spent på å se neste trekk på vinterens overgangsmarked, her har Everton ikke råd til å bomme.

Vi får også håpe at Man United holder fingrene langt unna Jordan Pickford