Alexander-Arnold. (foto: liverpool, twitter)

Trent Alexander-Arnold ble tatt ut til den siste England-troppen før VM i Qatar, men fikk bare en plass på benken mot Italia før han ble vraket fra kamptroppen i møtet med Tyskland.

Trent Alexander-Arnold har blitt fortalt av landslagssjefen at totalpakken i spillet til Kieran Trippier er bedre.

SISTE: Chelsea har et trumfkort i kampen om toppscorer

– Jeg har hatt lange samtaler med alle høyrebackene våre og vært tydelig på hvor de står, hva de må forbedre og hva de gjør bra, så de er nok veldig klar over deres posisjon.

Klopp synes Alexander-Arnold er best i verden . (foto: liverpool, twitter)

Vurderingen fra Gareth Southgate ser ut til å fremheve nok en gang England-trenerens mening om Alexander-Arnolds defensive evner. Dette til tross for at Liverpool-backen er en Premier Leagues mest kreative spillere med flest assist de siste sesongene.

Alexander-Arnold som har vunnet både Premier League og Champions League med Liverpool er bak Reece James, Kyle Walker og Trippier køen, så hans VM-billett henger i en tynn tråd.

LES OGSÅ: 32 år gammel Premier League-vinner legger opp

Liverpool-manager Jurgen Klopp deler ikke Southgates syn på den talentfulle backen.

– Jeg respekterer at Gareth tar sine egne avgjørelser, men jeg kunne ikke forstå det, for de siste sesongene har Trent Alexander-Arnold vært den beste høyrebacken i verden, sa Klopp da Liverpool-spilleren ikke ble tatt med i landslagstroppen før EM i fjor.