Bøtter inn med mål. (foto: abraham, twitter)

Roma-spissen ønsker seg en retur til Premier League, ifølge italienske medier.

TammyAbraham forlot Blues i fjor sommer for Serie A, etter å ha tilbrakt 17 år på førstnevnte etter å ha gått gjennom akademiet i Cobham.

Men etter ankomsten til Thomas Tuchel i januar i fjor, fikk engelskmannen mindre spilletid

Roma ble interessert i 24-åringen, og signerte ham på en femårskontrakt.

Siden han flyttet til den italienske hovedstaden har Abraham scoret 29 mål i alle konkurranser, og spissen hjalp klubben til å vinne den første Conference League-tittelen.

SISTE: Kan forlate Chelsea til tross for å nylig ha signert ny kontrakt

Til tross for at han blomstrer i Serie A, vil spissen tilbake til England.

I følge Corriere dello Sport ønsker Abraham å komme tilbake til Premier League «så fort som mulig».

Det er flere Premier League-klubber som er interessert i toppscoreren, men sitter på en stor Chelsea fordel i kampen om hans signatur.

Som en del av avtalen da han gikk til Roma i fjor, fikk Chelsea lagt inn en tilbakekjøpsklausul som gjør at Chelsea kan hente ham tilbake for £68 millioner fra neste sommer.

LES OGSÅ: 32 år gammel Premier League-vinner legger opp

Men når klubber som Newcastle, Arsenal og Manchester United også har vist interesse for å signere ham, kan Graham Potter og Chelsea måtte matche et enda høyere bud for å hente han tilbake til Stamford Bridge.

Kai Havertz er eneste spissen som er igjen i klubben fra vinnerlaget i Champions League i 2021, med Timo Werner som gikk RB Leipzig i sommer på en permanent avtale.

The Blues signerte Pierre-Emerick Aubameyang på Deadline Day i sommer, men han har bare spilt to kamper for dem så langt denne sesongen.