Maestro. (foto: city, twitter)

Guardiola risikerer å miste et av sine beste kjøp

Manchester City planlegger samtaler med Bernardo Silva for å finne ut hvor fremtiden hans ligger, etter at midtbanespilleren har ønsker om å forlate Etihad for Spania de to siste somrene.

Barcelona har vist interesse for 28-åringen, men ingen formelle bud har kommet inn, og City skal nå finne ut om Portugal-stjernen igjen vil forsøke å forlate klubben på slutten av denne sesongen.

SISTE: Forbereder nytt bud på midtbanestjerne

Premier League-mesterne og manageren Pep Guardiola vil at Silva, som har to og et halvt år igjen av kontrakten, skal forbli i klubben.

Men City vil ikke stå i veien for ham hvis den portugisiske landslagsspilleren fortsatt ønsker å forlate og de får mer enn £80 millioner.

Etter at han kom fra Monaco i 2017, har han bevist en av Guardiolas beste signeringer og har blitt en favoritt på Etihad.

Bernardo Silva har hatt en strålende karriere i City

Silva har de siste ukene sagt at han elsker Manchester, lengter han etter kulturen tilbake i Iberia.

Samtaler med Silva, som forventes å finne sted i løpet av de kommende månedene, vil til en viss grad diktere Citys strategi i overgangsvinduet til sommeren.

SISTE: Messi takker nei til ny kontrakt i Paris!

De er fortsatt på utkikk etter en back, men forventes å gjøre en betydelig investering i midtbaneområdet.

Borussia Dortmunds Jude Bellingham har beundrere i City – spesielt etter en strålende form både i Champions League og på landslaget tidligere denne måneden. Dermed kan Manchester City også melde seg på i jakten om Bellingham med klubber som Liverpool, Chelsea og Real Madrid.