Har skjønt det må sluttes å vingle i spissposisjon.

Det meste er skrevet om Jude Bellingham. Som 16 år ung hevdet han seg i Championship for Birmingham. Tre år senere er midtbanespilleren Dortmunds juvel og kanskje viktigste spiller, Gareth Southgates favoritt på landslaget og Jürgen Klopps toppmål. Nå har en ny gigant bestemt seg for å melde seg på i racet om signaturen til tenåringen.

Dette hadde vært den perfekte situasjonen for avdøda Mino Raiola. Haalands agent gjorde en grundig jobb med å spille de største gigantene opp mot hverandre i god tid før utkjøpsklausulen til klienten ble aktivert. Dortmunds sportsdirektør uttalte i sommer at Haaland-prosessen var en belastning for klubben, det kommer garantert ikke til å bli noe mindre styr med Bellingham.

LES: Jaap Stam forklarer hvordan man effektivt forsvarer seg mot Erling Haaland

Men denne gangen er det Dortmund som er i førersetet og kan diktere prisen. Det snakkes om start på forhandlinger fra 150 millioner euro. med Liverpool, Manchester United og Manchester City som beilere, kan dette raskt nå opp mot vanvittige 200 millioner euro. Det var før Real Madrid bestemte seg for å gjøre Bellingham til hovedmål i 2023.

Ifølge The Telegraph har nok en gigant meldt seg på i racet. Den engelske avisen hevder de nye Chelsea-eierne har signalisert stor interesse for å sikre signaturen til den engelske landslagsspilleren.

Etter å tapt så mange forhandlinger i sommer, er Todd Boehly og gjengen garantert ivrige etter å vise frem sine amerikanske finansielle muskler.

LES OGSÅ: Van Basten kritiserer Liverpool-stjerne: «Det er rett og slett merkelig»