Ancelotti har også pekt på 19-åringen. (foto: real, twitter)

Real Madrid ønsket seg Erling Haaland i troppen, men klubbpresident Perez sier selv de valgte å vente. Med Benzema hadde det blitt benkesliting på den unge nordmannen. Etter å ha sett Haalands start hos City, er vi ikke helt enige i analysen, men for Real var det en grei forklaring på at de, verdens beste klubb, ikke vant kampen om signaturen – i første runde. Nå skal kongeklubben sørge for at en annen ung superstjerne Premier League-gigantene trakter etter, velger San Bernabeu.

Den siste måneden har det vært Haaland-nivå på exit ryktene til Jude Bellingham. 19-åringen har ikke samme utkjøpsklausul i kontrakten som aktiveres på en gitt dato, men Dortmund har innsett at de ikke kan holde spilleren tilbake når gigantene kommer med full styrke. Ifølge The Athletic har Bundesliga-klubben signalisert de ikke gidder å høre på bud under 150 millioner euro, Liverpool, Manchester United og Manchester City skal alle har gjort seg klare. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 2.50 til Manchester City – Manchester United

Nå melder spanske Marca at Real Madrid ikke bare er interessert i å signere den engelske landslagsspilleren, Bellingham er definert som toppmål i 2023. Real Madrid har hatt enorm suksess med et erfarent lag, Bellingham skal være del av oppbygningen av Real Madrid som også skal raske med seg de største titlene det neste tiåret.

LeoVegas: Sjekk ut boosted odds til ukas kamper

Vinicius Junior, Rodrygo Goes, Fede Valverde, og Aurelien Tchouameni. I 2023 skal Bellingham også overtales til å velge de regjerende Champions League-mesterne. Ifølge Marca har den engelske landslagsspilleren vært på blokka før han og familien valgte Borussia Dortmund i 2020. Da det var usikkert om Tchouameni valgte Real tidligere i 2022, tok klubben sin første kontakt med Bellinghams agent.

I våres var Kylian Mbappé fortsatt på vei til Real Madrid før PSG sørget for at han ombestemte seg, ifølge Marca skal den planlagte investeringen i Mbappe har fått Real Madrid til å vente med Bellingham. Ikke lenger.

Marca hevder Real Madrid har sendt signaler til Bellingham om ikke å forlenge med Dortmund (med en brysom utkjøpsklausul), noe 19-åringen heller ikke har gjort.

Real Madrid bommet på Erling Haaland, det samme på Kylian Mbappé. La Liga-giganten har ingen planer om å gjøre det samme med et av verdens største midtbanetalenter.