Graham Potter

Begge storklubbene i Premier League ønsker seg nederlenderen

Denzel Dumfries har blitt koblet til en overgang til Premier League før overgangsvinduet i januar.

Inter-backen Denzel Dumfries har innrømmet at han er beæret over å ha blitt koblet til klubber som Manchester United og Chelsea i forkant av det kommende overgangsvinduet i januar.

SISTE: Nedturen fortsetter for Harry Maguire

Den nederlandske landslagsspilleren kom til Inter fra PSV Eindhoven i fjor sommer etter først å ha blitt linket til en overgang til Premier League.

Denzel Dumfries er både rask og målfarlig

Dumfries’ imponerende debutsesong med Inter skal ha økt interessen fra både United og Chelsea, som begge skal vurdere å legge inn et åpningsbud på rundt 45 millioner pund i januar.

Spilleren selv sier at han er fornøyd med at formen hans blir lagt merke til av andre klubber, men at han er fullt fokusert på å vinne denne sesongens Serie A-tittel med Inter.

SISTE: Manchester United intensiverer keeperjakten

«Interessen smigrer meg, selvfølgelig, men fokuset mitt er kun på Inter,» sa Dumfries til De Telegraaf mens han var på landslagssamling med Nederland. «Vi ønsker å vinne ligaen fordi vi tapte den forrige sesong. Selv i dag brenner følelsen av å ha tapt den tittelen sterkt.»

United ble linket til Dumfries i løpet av sommeren da de så etter en ny høyreback for å erstatte Aaron Wan-Bissaka, som kun har spilt fire minutter Premier League-fotball denne sesongen.