(foto: united, twitter)

Omdiskuterte Harry Maguire hadde nok en dårlig dag på jobb i går. Midtstopperen gjorde feil i oppbyggingen til to av Tysklands tre mål i Englands 3-3-kamp mandag. Nå er plassen i startoppstillingen foran VM i fare for United-kapteinen.

Hans plass i Gareth Southgates startoppstilling, har blitt stilt spørsmålstegn ved etter at han ble vraket tidligere i sesongen av United.

«Harry er en fantastisk spiller, en fantastisk karakter,» sa Shaw til BBC Radio 5 Live.

«Han har fått mye hets – sannsynligvis mer enn jeg noen gang har sett før i fotball.»

SISTE: Manchester United intensiverer keeperjakten

«Han gjemmer seg aldri, han er alltid der. Du kan ha spiller som kan gjemmer seg og ikke vil være i søkelyset. Han fortsetter å sette seg selv i søkelyset, det viser styrken og karakteren han har.

Vet godt hva Maguire går gjennom nå. Det var solskjær som fikk Shaw opp fra Mourinho-gjørma.

«Alle vet at han er en utrolig spiller. For øyeblikket er kanskje ikke selvtilliten der fordi det kan føles som om hele verden er mot ham.

«Det er tøft for ham, men vi som spillere og ansatte står bak ham fordi han er en veldig viktig spiller. Det viser Gareths tillit fordi han har spilt i begge kampene denne uken – og se på EM hva han har gjort.

«Folk må forstå at han er en stor del av det engelske laget og må akseptere det, sa Shaw videre»

SISTE: Dårlige nyheter for Manchester City foran derbyet

Kritikken mot Maguires for både klubb og land er ikke ny – 29-åringen ble buet under Englands vennskapskamp mot Elfenbenskysten i mars etter en vanskelig periode i United.

Den påfølgende måneden foretok politiet et søk i av huset hans etter at han mottok en bombetrussel.

United-kaptein Maguire ble også møtte med pipekonsert under pre-season i Australia, og har kun spilt tre Premier League-kamper denne sesongen, alle endte med tap.

Men England-sjef Southgate har fortsatt å stole på Maguire, selv om denne lojaliteten ikke har blitt tilbakebetalt i denne ukens Nations League-kamper.

I kampene mot Italia og Tyskland var Maguire dårligst på BBC sin spillerbørs med henholdvis 3,87 og 2,58 av 10 mulige.

I et intervju etter Italia-kampen sa Maguire: «For å være ærlig så lytter jeg ikke til støyen.»

«Jeg har alltid vært en spiller som har vært tilgjengelig og alltid startet kamper, så det er annerledes for meg, noe jeg ikke vil venne meg til. Men jeg må jobbe hardt på trening og sørge for når det sjansen kommer jeg er klar.

«Fordi den sjansen kommer.»