Fikk ikke være med Maguire inn i garderoben etter Italia-tapet.

Landslagssjef Gareth Southgate sier at han er villig til å sette ryktet sitt på spill når det kommer til Harry Maguire.

Manchester United-forsvareren har blitt kalt inn til landslaget til Nations League-kampene til tross for at han sitter på benken i United. Spørsmål har blitt stilt, siden 2022-VM nærmer seg med stormskritt, om Maguire fortsatt bør være et alternativ for Three Lions, men Southgate insisterer på at han har full tro på en spiller som har blitt vant til å motbevise kritikerne.

Kontroversielt: Beckham fortsetter å tjene STORE penger på VM i Qatar

England-sjef Southgate har sagt om å fortsette å ta med Maguire:

«Uansett hvilket rykte jeg har, legger jeg det på der. Du må alltid støtte dømmekraften din, og vi føler at han er en viktig spiller. Hvis vi trodde det var erfarne spillere klare til å gå inn og spille på et nivå over ham, ville det vært en annen vurdering, og i noen posisjoner ville det vært et annet nivå av konkurranse.»

SISTE: Scott Parker aktuell for ny klubb

«Han er vår mest dominerende midtstopper i lufta. Han og John Stones er utrolige med ballen – hvor mye press de har tatt for laget i turneringer vi har spilt fordi vi ikke alltid har den midtbanespilleren som kan sette i gang spillet. Det betyr at det er et enormt mye mer press på våre midtstoppere for å bruke ballen godt, og de to er like gode som noen andre i verden til akkurat dette.