Har valgt mellomstasjon. (foto. birmingham, twitter)

Det ble skrevet fotballhistorie i Birmingham med Jude Bellingham da tenåringen var på banen i 41 Championship-kamper i 2019/20-sesongen. To år senere er midtbanespilleren fortsatt bare tenåring, neste sommer går det mot overgang der budrunden starter på 150 millioner euro. Nå er lillebror på vei ut av redet.

Det starter også for Jobe Bellingham hos Birmingham. På fredag feires 17-årsdagen, Birmingham-gjengen skjøv hurtig frem den profesjonelle kontrakten for signering. Lillebror har selvfølgelig fått debut i Championship, der 16-åringen står med 5 kamper.

LES: Blir ikke bare kastet ut av Chelsea – snart banker engelske myndigheter på døra

Så ingen av beilerne skulle være i tvil om hvor Jobe skal spille det neste året, gikk Birmingham ut i mai og kunngjorde at de hadde blitt enig med Bellingham om profesjonell kontrakt, selve signaturen måtte vente til kaken med 17 lys ble servert på fredag.

Da er det bare å feste sikkerhetsbeltet, for dette kan gå fort. Vi tipper neste klubb står klar allerede neste sommer og blir ikke overrasket hvis Borussia Dortmund er klubben som overtaler familien og Jobe. Bundesliga-klubben har vært perfekt for storebror.

LES: VM-helten nektet å delta i test – dumpet av Louis van Gaal