(foto: liverpool, twitter)

Klar beskjed til Klopp

Steve McManaman råder Jurgen Klopp til å unngå å hente midtbanespillerne Douglas Luiz eller Youri Tielemans til Anfield.

Klopp var på jakt etter en ny midtbanespiller sent i sommerens overgangsvindu på grunn av skadeproblemer i maskinrommet og endte opp med å hente inn Arthur Melo på lån fra Juventus.

Jude Bellingham er fortsatt er Klopps mål nr. 1, er Borussia Dortmunds enorme prisforlangende og det store interessen fra andre klubber et problem.

LES OGSÅ: Southgate ofrer ryktet sitt for Harry Maguire

Liverpool vurderte både Luiz og Tielemans, før Arthur til slutt kom helt på slutten av vinduet. Luiz var nær ved å gå til Arsenal på deadline day, han er en dødballekspert og kontrakten går ut neste sommer. Tielemans vil også være en uten kontakt i juni neste år. Det betyr at begge spillerne sannsynligvis vil være tilgjengelige i januarvinduet.

Youri Tielemans vil mest sannsynlig forlate Leicester

Men McManaman føler at begge midtbanespillerne ikke vil forbedre Klopps førstelag og mangler kvaliteten til å gjøre det.

«Douglas Luiz og Youri Tielemans er begge gode Premier League-spillere. Men jeg tror ikke de er gode nok for Liverpool, sa McManaman til Horseracing.net.

Kontroversielt: Beckham fortsetter å tjene STORE penger på VM i Qatar

«Jeg er ikke overbevist om at det vil være smart av Liverpool å få for for Douglas Luiz. Uansett om kontrakten hans går ut eller ikke.

– Jeg synes han er en god spiller. Men jeg tror han må være raskere i mange av tingene han gjør, for å passe til spillestilen som Liverpool spiller.

«Du vil signere spillere som kan komme inn i Liverpools startellever, og ikke bare spillere som vil komme og sitte i en tropp.