Skal ha de beste spillerne å jobbe med, nå og i overskuelig fremtid. (foto: barca, twitter)

Historien om da Barcelona hentet Neymar fra Santos i 2013 er fortsatt ikke helt over. Det skal ha vært sider ved overgangen som ikke helt har tålt dagens lys. Nå er Barcelona tilbake i Brasil, denne gang hos Palmeiras.

Den brasilianske senterforwarden Edrick Felipe er fortsatt bare 16 år ung, men har blitt hentet opp til førstelaget til Palmeiras der debuten venter i den brasilianske toppligaen.

LES: Liverpool-legende advarer Klopp mot to spillerkjøp

Ifølge spanske Sport har Barcelona holdt øye med spilleren i flere år allerede, dette er en angrepspiller som tikker av alle boksene hos La Liga-giganten. Etter at Neymar valgte PSG i 2017, har brasilianske superstjerner i Barca-drakt glimret med sitt fravær.

Real Madrid har vært aktive i sambafotballens hjemland, og hentet tidlig Vinicius Jr. (22) og Rodrygo (21), nå godt etablert med respektive 179 og 115 kamper og på god vei til å bli megastjerner hos verdens beste klubb.

Nå har Barcelona bestemt de skal være tidlig ute. Ifølge det spanske mediet er Barca-topper denne uka i møter med Endricks agent, der målet er å hente tenåringen på slutten av sesongen.

LES OGSÅ: Jobe Bellingham har signert

Dette er en signering Barcelona ikke skal la gå fra seg. Xavi skal få seg en brasiliansk angrepsspiller for fremtiden.