The Van Gaal Way - or out. (foto: van gaal, twitter)

Okay, når landslagstreneren kaller inn til en test, er det bare å dukke opp. Norwich-keeper Tim Krul fant tydeligvis opplegget til van Gaal såpass teit at han nektet å møte opp til testen han i praksis behersker bedre enn noen av de andre keeperne.

Van Gaal hadde tatt ut seks keepere til å gjennomgå en vitenskapelig test av straffesparkteknikken på streken, det var dette Norwich-keeperen ikke ønsket å delta i.

LES: Har ringt Marcelo Bielsa

-Tim ringte og sa at han ikke kom. Det syntes jeg er synd, for jeg vet han redder flest straffespark statistisk sett, sier landslagstreneren på pressemøtet.

Kanskje nettopp derfor Krul mente han ikke trengte å bli dratt inn til en kunstig test?

-Det betyr at det ikke er noen fremtid for ham på landslaget. Det er konsekvensen av beslutningen hans, kom det fra Van Gaal.

Det som gjøre det ekstra sært, er at van Gaal i VM 2014 var Nederlands landslagstrener, der den 26-årige Krul ble satt inn på banen for Jasper Cillesen rett før ordinær tid var slutt i kvartfinalen mot Costa Rica. Kampen gikk til straffekonk og Tim Krul reddet Nederland og van Gaal med å stanse to straffer.

LES: Ødegaard inne på topp fem i Premier League!