Ferdig med England? (foto: chelsea, twitter)

Med barn på skole i Surrey, var det alt annet enn planlagt for Tuchel å starte skoleåret med å lete etter ny skole til barna. Utfordringen for en høyprofilert fotballmanager som har med seg familien, er at skolevalg umulig å ta før han vet om det blir jobb i Tyskland, Spania, England, Italia eller Frankrike. Skal den tidligere Chelsea-manageren bli værende på balløya, begynner det å haste.

For etter Brexit er det ingen fordel å være tysk i England. The Telegraph melder oppholdstillatelsen til Thomas Tuchel kom etter brexit, og tyskeren har dermed bare 90 dager igjen i landet etter at han har blitt arbeidsløs.

LES: VM-helten nektet å delta i test – dumpet av Louis van Gaal

Med rundt 150 millioner kroner i godtgjørelse fra Chelsea denne måneden er det ingen grunn til å synes synd på Tuchel, men for familien må det være kjipt.

-Vi vil gjøre som Storbritannias regler foreskriver, sier en av Tuchels representanter til The Telegraph.

Da venter vi spent om Tuchel takker ja til trenertilbud i England for å bli, valfarter videre til neste liga – eller tar jobben som fotballekspert hos Sky Sports og blir registert som fullverdig arbeidskar hos engelske myndigheter.

LES OGSÅ: Har ringt Marcelo Bielsa