Emiliano Martinez

I går kunne vi fortelle at ten Hag vurderer å erstatte David de Gea i United-målet, og at landslagskeeper Jordan Pickford var på listen over potensielle kandidater.

I dag har Football Insider avslørt enda et navn som vurderes av United. Aston Villa-keeper Emiliano Martinez har gjort sine saker meget bra på Villa Park de siste årene.

SISTE: Dårlige nyheter for Manchester City foran derbyet

Argentineren er på radaren til Premier League-gigantene siden fremtiden til «overbetalte» David de Geas er usikker.

31-åringen er uten kontrakt på slutten av sesongen, selv om United har opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere 12 måneder.

Martinez regnes som en av de beste keeperne i Premier League og vil være en god erstatter om spanjolen forlater Manchester.

30-åringen har hatt en stor innvirkning på Villa siden han signerte sommeren 2020 for £20m.

Villa verdsetter nå keeperen til mer enn det dobbelte – rundt 45 millioner pund – etter å ha skrevet ny kontrakt med ham i januar i år.

SISTE: Vil redde Griezmann fra La Liga!

United lot Dean Henderson forlate klubben på lån til Nottingham Forest i sommeren og erstattet ham med lånesigneringen av Martin Dubravka fra Newcastle.

Men mens Henderson har trivdes på City Ground, og ikke har gått glipp av et minutt med Premier League-aksjon denne sesongen, har Dubravka ennå ikke debutert for de røde djevlene.

De Gea hadde to tabber da United gikk på 4-0-tap borte mot Brentford 13. august, noe som stilte spørsmål om fremtiden hans.

Siden det nederlaget har ting sett mye lysere ut. Ten Hags menn har vunnet fire Premier League-kamper på rad og tatt første seier i Europa for sesongen mot Sheriff 15. september.