Christian Pulisic

En samstemt redaksjon (i hvert fall T.Richardson) mener at amerikanske Christian Pulisic må være Chelseas kjedeligste spiller, likevel er han i følge Calciomercato sterkt ønsket av Juventus. – Den svært trivelige høyrevingen som fikk sin «opplæring» i Borussia Dortmund har hatt en målløs sesong så langt.

Juventus har ikke snakket med Chelsea enda, men kontaktet agenten til Pulisic for å finne ut av om det er interesse og om det er mulig å foreta en eller annen form for innersving da de på Stamford Bridge fortsatt kjører med uerfarne eier Todd Boehly som midlertidig sportsdirektør.

I sommer har Chelsea brukt over to milliarder på spillere og nesten en halv milliard på bytte av manager uten at det har gitt positive utslag på banen. Pr akkurat nå ligger London-klubben på 7.plass i Premier League.

Les: Snakker med Manchester United om Victor Nilsson Lindelöf

24 år gamle Christian Pulisic som kom til Chelsea fra Dortmund i 2019 har kontrakt frem til sommeren 2024.

Juventus hvis de følger verdivurderingen til Transfermarkt må ut med 35 millioner euro. Normalt ville den gamle dame vente med en overgang til et kunstig økonomisk tidspunkt, men nå skal de være villige til å åpne lommeboka i januar for å prøve å gjennomføre denne sesongen på et litt mindre tragisk vis enn nå. Juventus som ser på seg selv som Serie A største klubb ligger for øyeblikket på 8.plass med bare 10.poeng etter syv kamper.

Det har blitt seks kamper på Christian Pulisic denne sesongen, men det har vært målløst. Forrige sesong ble det totalt åtte mål og fem målgivende pasninger på 38 kamper.

Les: Tidligere Rosenborg, Sarpsborg 08 og Stabæk spiller har spilt sin siste kamp for Trabzonspor