Victor Nilsson Lindelöf

Den svenske midtstopperen Victor Nilsson Lindelöf, som ofte dannet et par med Manchester United kaptein Harry Maguire er ikke lenger en del av startelleveren. – Det startet med skader i sommer som holdt han utenfor sesongåpningen i Premiere League. Så ble Raphaël Varane og Lisandro Martinez et stabilt midtstopperpar og et opplagt førstevalg for manager Erik ten Hag.

28 åringen er ettertraktet utenfor Old Trafford, nå kommer det nyheter fra Tyrkia om at Galatasaray har kontaktet Manchester United om en låneavtale.

Les: Tidligere Rosenborg, Sarpsborg 08 og Stabæk spiller har spilt sin siste kamp for Trabzonspor

Det er den tyrkiske TV-kanalen A Spor som melder at Galatasaray ønsker å låne Lindelöf. Svensken har tidligere blitt identifisert som en potensiell erstatter dersom Victor Nelsson, som blir jaget av Sevilla, slutter.

Men nå vil United-backen fortsatt være på radaren som en «prioritet» og Galatasaray forventes å gi et lånetilbud med sikte på å signere Lindelöf i januar.

Victor Nilsson Lindelöfs kontrakt med Manchester United løper til 2024. I sommer ble han også koblet til Napoli og Roma.

Les: Tysk media: Dortmund har Bellingham-erstatter klar hos Liverpool

Galatasaray er på hugget og gjennomførte en rekke store signeringer i sommer: Mauro Icardi, Dries Mertens og midtbanespiller Juan Mata som forlot Manchester United etter åtte år i sommer. .