Bellingham. (foto: dortmund, twitter)

Dortmund-bossene har innsett at det skal bli tøft å holde på Jude Bellingham. Det kan være snakk om 1-2 milliarder i salgsinntekter på den engelske landslagsspilleren, men å finne erstatteren til 19-åringen krever planlegging. Nå jobbes det med en plan om å hente en misfornøyd Liverpools-spiller.

Naby Keitas kontrakt løper ut i sommer, ifølge overgangsjournalist Romano har det pågått forhandlinger mellom Merseyside-klubben og den guineanske sentrale midtbanespilleren siden årsskiftet. Dortmund er godt dekket opp på midten med Emre Can, Salih Ozcan, Mahmoud Dahoud og Giovanni Reyna, men med Bellingham potensielt borte før 2023/24-sesongen, trenger Terzic inn en forsterkning.

LES: The Telegraph: Bilic klar for sitt tredje forsøk i England

Ifølge Bild følger Dortmund-gjengen kontraktssituasjonen til Keita tett, der det gjøres klart for et fremstøt hvis muligheten byr seg. Det har så langt ikke kommet noen formelle bud på 27-åringen. Liverpool ønsker ikke å miste Keita på free transfer som Wijnaldum, men klubben er ikke interessert i å strekke seg utover grensene de har satt ved forlengelse. Keita er fortsatt noen år unna 30-tallet, og skal i teorien ha flere gode sesonger igjen i beina, men har en skadehistorie som skaper usikkerhet.

Spilleren som ble hentet til Anfield i 2018 for 52,75 millioner pund, var med i startelleveren bare 14 Premier League-kamper forrige sesong, denne sesongen har han fortsatt til gode å spille.

LES OGSÅ: Vil hente Griezmann fra La Liga!

Liverpool har denne høsten vært sterkest linket til en Bellingham-overgang, lukter vi Keita som del av handelen?