(foto: bayern, twitter)

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic innrømmer at han snakker jevnlig med Sadio Mane etter at det har blitt hevdet at den tidligere Liverpool-stjernen er misfornøyd i klubben.

Før landskamppausen hadde Mane gått seks kamper på rad uten mål, og sjef Julian Nagelsmann byttet ham ut mot både Barcelona og Augbsburg. Salihamidzic sier at selv om det ikke er panikk med tanke på formen til til senegaleseren, holder han seg tett for å hjelpe hans integrering.

SISTE: Manchester City-stjerne vil til Spania

«Sadio trenger fortsatt litt tid, han må venne seg til Bundesliga også, men vil han gjøre. Jeg snakker regelmessig med ham,» sa han til Bild. «Jeg vet hvordan det er å komme som nykommer til et lag, i et annet land, i en annen by, i en litt annen fotballkultur.

«Sadio er i denne prosessen, alt vil snart bli mer kjent for ham, og vi vil snart se det på banen også. Han er en av de beste spillerne i verden, vi vil ha mye glede av ham fremover.»

SISTE: Messi takker nei til ny kontrakt i Paris!

Nagelsmann har vært åpen om signeringen av £27,1 millioner, og insistert på at han vil trenge tid til å vise hva han er verdt. Etter seieren over Barcelona sa Bayern-sjefen at det ikke var noe uvanlig med hans ujevne form.

«Han er en nysignering. Han må bare tilpasse seg. Han prøver. Jeg er sikker på at han vil lykkes for oss,” forklarte han. Alt jeg trenger å si om Sadio, vil jeg si til ham og ikke i media»