Galtier. (foto: psg, twitter)

Når du leder PSG de første 11 kampene til et gjennomsnitt på 2.82 poeng, har du eiernes fulle tillit, men hadde det vært opp til den tidligere sportsdirektøren hos Nice, hadde Galtier ikke fått tilgang til å lede en klubb som PSG, eller noen annen klubb i Europa.

Julien Fournier forlot Nice som sportsdirektør i sommer, samtidig med at Christophe Galtier var ferdig som trener. Nå jobber Fournier som sportsdirektør hos Parma, men har ikke glemt sin periode hos Nice med PSG-treneren.

LES: The Telegraph: Chelsea braser inn i den villeste signeringskampen

-Mitt forhold til Christophe var kaotisk fra start. Hvis jeg forklarer grunnen til at Christophe og jeg diskuterte, ville han ikke vært i stand til å komme inn i en eneste garderobe i Frankrike eller Europa, begynner Fournier til RMC.

-Det er ting som er langt mer alvorlig enn fotball, og det er temaer som jeg, Christophe og klubbpresidenten var meget uenige i, sier Fournier. Uten å spesifisere.

LES OGSÅ:

Okay, da har Fournier tent en gnist, vi får se om det er noe som tar fyr utover høsten. Vi håper PSG tar en grundig bakgrunnssjekk når de ansetter sine folk. Er det noe Ligue 1-giganten ikke trenger, så er det mer utenomsportslig kaos. Den jobben tar Neymar og Mbappé.