Jordan Pickford

Har bare ni måneder igjen av kontakten.

Manchester United vurderer å hente Everton-keeper Jordan Pickford ettersom klubben vurderer å la David De Gea dra på en gratis etter sesongen.

31-åringen er uten kontrakt ved slutten av sesongen, men United har muligheten til å forlenge avtalen med ytterligere 12 måneder.

Spanjolen har klubbens nest høyeste lønn etter Cristiano Ronaldo, og tjener en grunnlønn på rundt 350 000 pund i uken, som er like mye som Citys best betalte spillere.

De Geas prestasjoner har ikke matchet statusen hans som en av de beste betalte spillerne i verden, og den spanske keeperen har ikke startet sesongen strålende.

David de Gea har reddet United utallige ganger

For at Ten Hag skal kunne spille fotball på sin måte, trenger han en keeper som er god med føttene og spille ut bakfra. Her har De Gea fått en del kritikk, også av sine egne.

Det har ført til at United leter etter en ny keeper, og Telegraph melder at klubben nå er interessert i Everton-keeper Jordan Pickford.

Den engelske landslagsspilleren er en av de beste i ligaen med føttene.

Men De Geas lønn er en annen grunn til at klubben ser etter andre alternativer.

United forsøkte å senke lønnsutgiftene sine i sommer med løslatelsen av Nemanja Matic, Paul Pogba, Edinson Cavani og Jesse Lingard, og Ronaldo vil sannsynligvis forlate ved slutten av sesongen, som også vil lette mye på lønnskostnadene.