Bryr seg ikke om hva andre sier om ham, men har heller ingen problemer med å fortelle hva han mener om andre.

Harry Maguire skal være frustrert over hvordan ting har fungert i Manchester United-forsvaret den siste tiden, og mener at flere er skyld i hans manglende form som har ført til at han har mistet plassen på laget.

Maguire har beholdt sin plass i den siste landslagstroppen, til stor forundring for noen, virker sjansene hans for å komme tilbake til Uniteds startoppstilling for øyeblikket ganske små.

SISTE: United vil prøve seg på stjernespiss i januar!

I følge ESPN mener den tidligere Leicester City-forsvareren at formen til de rundt ham er en del av grunnen, og han er spesielt frustrert over David de Gea.

De Gea har funnet tonen med det nye stopperparet. (foto: united, twitter)

ESPEN hevder at keeperens manglende kommunikasjon og motvilje mot å forsvare seg med høyt i banen var en viktig årsak til problemene, i følge Maguire.

LES OGSÅ: Liverpool øyner stort priskutt på Keita-oppgradering

Mens De Gea ofte har vært en redningsmann for laget, på grunn av noen av hans reaksjon på streken, har spanjolen hatt sine egne kritikere, spesielt på grunn av han ikke mestrer å sette i gang spillet bakfra.

Det ble stilt spørsmål ved Ten Hags beslutning om å spille denne taktikken om keeperen ikke er komfortabel med det. Dette er noen av det Ten Hag endret på mot Liverpool og det ikke vært et problem de siste ukene.

Maguire kan ha noen gode poenger når det kommer til klagene hans, men lagets form uten ham antyder at de er bedre uten at £80 millioner-mannen starter.