Har vist det er smart å gi ungdommen tillit. (foto: arsenal, twitter)

Overgangsvinduet er lukket, men vi har skjønt at det pågår samtaler hele året. De største klubbene er på hvileløs jakt etter langsiktige og eventuelt kortsiktige forsterkninger, Arsenal er intet unntak. Etter å ha startet sesongen i tittelspor med 18 poeng på 7 kamper, blir vinterens overgangsmarked av spesiell stor betydning for Londonklubben.

Forrige sesong var Arsenal elendig dekket på topp, noe som bidro til at Champions League-billetten forsvant til Conte og Tottenham. Denne gangen skal ikke Areta gjøre samme feil, her skal det sikres at alle posisjonene er sikret for å holde tempoet og kvaliteten helt ut til mai.

LES: Bruno Fernandes var klar for å bære Tottenham-drakta

Ifølge Bild har representanter fra Arsenal tatt kontakt med agenten til Jesper Lindstrøm. Den danske landslagsspilleren ble hentet fra Brøndby til Eintracht Frankfurt i 2021. 22-åringen fikk sin debut på det danske landslaget allerede i 2020, nå står den offensive midtbanespilleren med 5 kamper for et av Europas beste landslag.

Hos Eintracht har det blitt 49 kamper med 8 scoringer og 9 assists. Lindstrøm var med på den historiske seieren i Europaliga-finalen forrige sesong, nå har han selv skrevet seg inn i klubbhistorien til Eintracht.

Dansken gjorde seg nemlig historisk da han tidligere i september scoret sitt første Champions League-mål som matchvinner i den sterke 0-1 seieren mot Marseille – som ga Bundesligaklubbens første seier ever i Champions League.

En historisk begivenhet for Eintracht Frankfurt, nok til å gi Lindstrøm merkelappen Champions League-helt.

LES OGSÅ: Arsenal skjønte de måtte gjøre noe når Liverpool, United og City kretser rundt midtbanespilleren

Ifølge det tyske mediet har Arsenal sendt sterke signaler om at de er interessert i å sikre seg 22-åringen, og har allerede tatt kontakt med danskens agent. Selv med kontraktsutløp i 2026, ser Arsenal ifølge Bild muligheten for en overgang allerede i januar.