Kan skje spennende ting på midtbanen denne sesongen. (foto: liverpool, twitter)

Midtbanen er fortsatt fokus for Liverpool.

Liverpool vil prøve igjen å signere Konrad Laimer når overgangsvinduet i januar. Anfield-klubben ser for at de kan få i stand en mye bedre avtale enn de fikk til i sommer for RB Leipzig-stjernen.

De røde vil trenge midtbaneforsterkninger fremover, og det vil sannsynligvis være hovedfokuset deres i 2023. Med James Milner – 37 i januar – sannsynligvis i sin siste sesong på Anfield, vil både Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain sannsynligvis også gå gratis. Men det er ikke alt, med Jordan Henderson og Thiago Alcantara på feil side av 30, er begge to er utsatt for skader.

SISTE: Manchester United i samtaler med ny spiss

Julian Ward vil få i oppgave å signere minst to, og muligens tre nye ansikter i 2023. Liverpool lettet delvis presset på midtbanen på deadline dagen med lånefangsten av Arthur Melo.

Rapporter i England hevder imidlertid at han bare var Jurgen Klopps fjerdevalg. Videre hevdes det også at brasilianerens avtale ikke vil bli forlenget.

Konrad Laimer er ønsket av Klopp

Om Arthur forblir på lang sikt gjenstår å se. Og i mellomtiden kan Liverpool vurdere spilleren før de forplikter seg til en langsiktig ordning.

Øverst på ønskelista forblir Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. Enhver avtale for tenåringen vil sannsynligvis knuse overgangsrekorden på Anfield.

Tuchel til Bundesliga? Nagelsmann i trøbbel etter dårlig sesongstart

En annen mann som er sterkt knyttet til de røde, er Laimer. Den østerrikske stjernen ble gjenstand for en henvendelse fra Liverpool sent i sommervinduet.

Og selv om RB Leipzig ikke ønsket å selge på det tidspunktet, virker de maktesløse til å forhindre han å forlate i 2023.

En overgang for for Laimer i sommer ville ha kostet Liverpoolrundt 35–40 millioner pund. Men nå som kontrakten hans som utløper i juni 2023, kan Leipzig være villig til å la ham dra for mye mindre i januar.