Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Selvom Ten Hag brukte store penger i sommer mangler han fortsatt spydspissen som skal sørge for de fleste målene på Old Trafford.

Manchester United kan gjenoppta interessen for spissen Victor Osimhen i løpet av overgangsvinduet i januar, melder flere medier.

Etter en strålende forrige sesong, vakte Osimhen interesse fra noen av Europas største klubber. Real Madrid, PSG, Bayern München, Arsenal og Chelsea ble alle koblet til den tidligere Lille-spissen.

LES OGSÅ: Liverpool øyner stort priskutt på Keita-oppgradering

Manchester United var også på jakt etter en ny toppspiss, og var den klubben som var nærmest en overgang i sommer. Samtalene om avtale for Osimhen fortsatte til siste dag av overgangsvinduet.

Victor Osimhen er ettertraktet

Napoli-president Aurelio De Laurentiis gjorde forhandlingene tøffe i form av en prislapp på 120 millioner euro for 23-åringen. Og dermed ble han værende i Serie A.

Osimhen har også startet denne sesongen bra, og scoret to mål på fem Serie A-kamper før han ble skadet.

Etter en treg start på sesongen har Manchester United funnet formen, og har vunnet fem av de seks siste kampene sine før landslagspausen. Rashford har vist glimt av sitt tidligere jeg, og scoret tre mål på seks ligakamper.

SISTE: Manchester United i samtaler med ny spiss

Han ser ut til å være den eneste angriperen som leverer, med Cristiano Ronaldo som sliter med tempoet og humøret, og Martial som stadig sliter skader.

Osimhen vil være et strålende kjøp for United, spesielt med sitt tempo og gode avslutninger. Men som vi vet er det ikke enkelt å hente en så viktig spiller i det vanskelige januarvinduet.