Love and harmony. (foto: city, twitter)

Fremtiden ser lyseblå ut i Manchester

City har kommet til enighet om en ny kontrakt for Phil Foden, i følge Football Insider.

Den angripende midtbanespilleren vil mangedoble lønnen sin etter å ha forhandlet frem en avtale verdt rundt £250 000 i uken.

Det vil bringe ham opp mot de best betalte spillerne i City, som er Haaland og Kevin De Bruyne.

MER PENGER: Så mye får de tyske spillerne om de vinner VM

De skriver at Foden har blitt enige om en seksårskontrakt, noe som betyr at avtalen vil være verdt rundt £78 millioner totalt, altså nesten 900 millioner kroner i lønn for 22-åringen.

Eleven og læremesteren (foto: city, twitter)

En avtale har vært på plass en stund, men City har holdt tilbake med å komme med en kunngjøring. Alle parter er imidlertid sikre på at det ikke er noen problemer, og avtalen vil snart bli signert.

Foden har bestemt seg for å forplikte de beste årene i karrieren til klubben hvor han har utviklet seg til et av verdens største talenter.

Den Stockport-fødte unggutten er ikke bare en vandrende reklameplakat for for Citys akademi, men også en av nøkkelspillerne i Pep Guardiolas dominernde mesterlag.

LES: Det er en absurd grunn til Antoine Griezmann ikke får mer spilletid

Managerens tro på Foden samt potensialet til å utvikle seg videre gjorde at han var villig til å la Raheem Sterling dra til Chelsea i sommer.

Foden har startet alle syv av Citys Premier League-kamper denne sesongen og har spilt 10 kamper i alle konkurranser, og gitt tre mål og to målgivende pasninger.

Han har spilt 179 kamper totalt og har allerede bidratt med 48 mål og 35 assists.