Lisandro Martinez

Det har kommet en lang rekke mer eller mindre relevant kritikk av Lisandro Martinez etter han i sommer fulgte etter manager Erik ten Hag fra Ajax til Manchester United for 57,37 millioner euro.

Engelsk presse bestemte seg neste umiddelbart for å ikke like den argentinske midtstopperen, de pekte på at han blant annet var for la til å spille i Premier League. Martinez, som bare er 1,75 meter bryr seg ikke om kritikken.

Vi i Sporten.com minner om en annen liten argentiner, Lionel Messi, han er bare 1,69 meter høy og må sies å ha klart seg rimelig bra.

Les: Manchester United og Atletico Madrid har en plan

Det tok imidlertid ikke lang tid før den argentinske forsvarsspilleren ble møtt med kritikk i pressen, som blant annet gikk ut på at han var alt for lav til å spille i den engelske Premier League. «Jeg bryr meg ikke om kritikk. Jeg tror på meg selv og har tillit til mine evner. Jeg har alltid jobbet hardt og det er det som vil gi meg de resultatene jeg ønsker» sier Lisandro Martinez til TyC Sports og fortsetter om overgangen til United.

«For å være ærlig var det en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg kom hit. Spiller for en storklubb som Manchester United i Premier League, som er en av de beste ligaene i verden. Jeg er virkelig glad».

Martinez har fått mye tillit fra manager Erik ten Hag fra start, da han har startet i hver eneste kamp for United i Premier League.

LES: En av verdens beste trenere ønsker seg Aston Villa-jobben

24 år gamle Lisandro Martinez har kontrakt med Manchester United til sommeren 2027.