Trøst (foto: villa, twitter)

For litt under ett år siden jublet Aston Villa-supportere da Steven Gerrard umiddelbart etter returen til Premier League sørget for å lede Villa til seire og nytt håp. Måneden inn i ny sesong måtte samme manager høre samme supportere pipe ham av banen etter det tredje tapet på de første fire kampene. Det hjalp med 1-0 seier seier mot Southampton før landslagspausen, men «alle», inkludert Gerrard, vet at det skal få tap til før det hentes inn ny manager. Nå står en av verdens beste klar for å ta over jobben til Gerrard.

Okay, flere vil sikkert reagere på at Mauricio Pochettino kvalifiserer seg til å være i kategorien «en av verdens beste», men den langsiktige jobben han gjorde med et ungt Tottenham-lag, der Spurs endelig kom tilbake og ble en aktør å regne med i Premier League og Champions League, var et ekstremt godt stykke arbeid. PSG hadde heller aldri ansatt Pochettino hvis de ikke vurderte ham som en av de beste.

LES: Arsenal hadde muntlig avtale i boks med spilleren Liverpool var villig til å betale milliarden for

Så til Aston Villa. Ifølge Football-Insider hadde klubben forrige måned identifisert i Brighton-manager Graham Potter som en potensiell erstatter for Steven Gerrard. Som kjent forsvant Mr. Potter til Stamford Bridge. Det engelske mediet hevdet også jobbsøker Pochettino var på lista.

Vi har ikke helt sett for oss en tidligere Tottenham -og PSG-manager trekke til Villa Park for å lede forrige sesongs 14. beste klubb på balløya, men ifølge Football-insiders kilde er det nettopp dette Pochettino ønsker. Prosjektet Aston Villa trigger argentineren, han er ifølge kilden nå ikke interessert i å lede en Champions League-klubb.

LES OGSÅ: Veronique Rabiot skremte Manchester United med vanvittig lønnskrav for sin sønn, nå skjer det igjen

Steven Gerrard vet hva han må gjøre de neste rundene: Win, win, win!