Adrien Rabiot

I sommer trakk Juventus et lettelses sukk, Manchester United ønsket seg den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot. De hadde tross alt «mistet» problembarnet Paul Pogba til Juventus og mente de hadde organisasjon (og krefter) nok til å takle både en stjernespiller med primadonnanykker og en ekte primadonna i agentmamma Veronique Rabiot.

Juventus og Manchester United var enige om en overgang, de var også enige i prinsipp med Adrien Rabiot og hans mor. Men så da det nærmet seg signatur begynte kravene å komme. – The Athletic meldte at i august at lønnskravets totalitet ble for høyt og sjefene på Old Trafford, som for øvrig nå betaler ut mer i lønn en byrival Manchester City, trakk seg fra forhandlingene.

Les: Jobber for at disse tre skal redde «Den Gamle Dame»

Tuttomercatoweb melder at samtaler er startet med Juventus om forlengelse av kontrakten som går ut neste sommer. Kravene som blir lagt på bordet er skyhøye og langt over det Juventus er villige til å betale. – Så langt denne sesongen har det bare blitt tre kamper på Adrien Rabiot i Serie A.

Ryktet er at en retur til Paris Saint-Germain er det som er mest nærliggende neste sommer. – den søkkrike franske klubben synes det ikke er så nøye hva de betaler.

Les: Det er en grunn til Antoine Griezmann ikke får mer spilletid…Penger!