Antoine Griezmann

Barcelona er, med rette vil mange si svært irritert på Atletico Madrid at de ikke benytter seg mer av sin franske superstjerne på lån Antoine Griezmann.

Nå samtidig som Juventus har fått ferten i at det er problemer håper nå begge klubbene at de skal klare å komme til enighet i samtaler som starter til uken.

Franskmannen er inne i sin andre sesong på lån hos Atletico og Diego Simeones lag vil måtte betale Barcelona €40 millioner hvis han spiller på mer enn 50 % av spilletiden. – Som et resultat har Griezmann ikke spilt mer enn 30 minutter i alle unntatt én av Atleticos kamper denne sesongen, for å unngå at klausulen aktiveres.

LES: Wenger tror Arsenal denne gangen har gjort det

Barcelona har truet sine rivaler med rettslige skritt fordi Griezmanns kjøpsopsjon må utløses fordi han overskred 50%-kvoten forrige sesong, mens Atletico insisterer på at minuttene bør beregnes i gjennomsnitt over begge sesongene.

Mundo Deportivo melder i dag at begge sider nå skjønner at et kompromiss må inngås. Barcelona som ønsker en avkastning på spilleren deres og Simeone ønsker å spille en av hans viktigste spillere uten noen betingelser.

Barcelonas intensjon er å forhandle med Atletico og potensielt senke utkjøpsgebyret til €25 millioner.

LES OGSÅ: Avslørt: Lionel Messi er verdt milliarder for PSG


Griezmann har hatt mange høyder og bølgedaler siden han kom til Barca fra Atletico i 2019 for 120 millioner euro, og han har fortsatt kontrakt med klubben til 2024. – 31-åringen scoret 22 mål på to sesonger med Barca før han kom tilbake til Atletico på lån i fjor sommer, men han startet bare 21 kamper i fjor, og scoret tre ganger.

Det er denne svært varierende formen som har fått Atletico til å nøyee administrere hans spilletid for å unngå å aktivisere hans klausul.