Bryr seg ikke om hva andre sier om ham, men har heller ingen problemer med å fortelle hva han mener om andre.

Når engelsk media lukter en svakhet hos en profilert Premier League-spiller, da betyr det flere lesere. Når dette er en Manchester United-spiller, verdens dyreste forsvarsspiller og kaptein i ett, da er det full jackpot for The Sun, Daily Mail, The Mirror og gjengen. Det er hvertfall dette bildet Harry Maguire har tegnet seg når han hakkes på av media.

Journalister har ikke overraskende hengt seg opp i at Maguire har vært på banen fra start i de to første Premier League-kampene som endte med tap. Etter dette, og med kapteinen på benken, ble det full poeng pott de neste tre. I Champions League tapte United mot Real Sociedad med Maguire nitti minutter på banen, mot Sheriff var 29-åringen på banen i ett minutt – det endte som kjent med seier.

LES: Møter den samme lammende situasjon ved nyttår som Tuchel

Så her er det nok å ta tak i for media og såkalte eksperter. Maguire forklarer at det likevel ikke trenger inn under huden.

-Jeg konsentrerer meg ikke om andre eller hva folk sier. Jeg tror at hvis folk vil lage en historie om meg, jeg er Manchester United-kaptein, så vil det være en stor nyhet, begynner Maguire til talkSport.

-Så det er grunnen til at de gjør det, men jeg gikk inn til EM (forrige sommer) etter åtte ukers skade og kom på turneringens lag. Med hensyn til rustenhet og den slags (etter begrenset spilletid hos Erik ten Hag), er jeg sikker på at det ikke vil skje (i VM) sier Maguire.

LES OGSÅ: Avslørt: Lionel Messi er verdt milliarder for PSG

Som var med fra start da England tapte 1-0 mot Italia i Nations League på fredag.

Vi digger spillere som har den mentale evnen til å dra på seg et skilpaddeskall vendt ut mot omgivelsene og fokuserer på jobben. I Maguires tilfelle er det som skjer nå likevel småpotatis i forhold til det han måtte gjennom etter et barbesøk på en gresk øy.

Vi tror likevel ikke posisjonen hos Manchester United noen gang blir den samme for Maguire, Gareth Southgate skal også ha problemer å forklare at han starter en midtstopper som har blitt altfor godt kjent med benken i Premier League.