Null stress, lads. Straffekonk er gøy.

For de som elsker engelsk fotball var Nations League-kampen mot Italia nok en nitti minutters lidelse. Det er ikke forventet at England skal kjøre over motstanderen de tapte mot i EM-finalen, men når noen av verdens beste angrepsspillere leverer en så blodfattig kamp kort tid før VM-sluttspillet, gjør det vondt å se på.

For litt over ett år siden viste De Tre Løvene med Gareth Southgate ved roret at England har noe stort på gang. Nå har det engelske landslaget med Kane, Sterling, Foden, Saka, James, Bellingham og gjengen spilt 450 minutter uten scoring in open play. Tapet mot et Italia som ikke kvalifiserte seg til VM, var femte kampe på rad uten seier. I historisk sammenheng blir dette den svakeste seiersløse rekka på åtte år.

LES: Wenger tror Arsenal denne gangen har gjort det

Da Gareth Southgate gikk til garderoben etter kampen, ble han pepet ut av de tilreisende engelske supporterne. Southgate har gitt hele England en følelse av håp etter EM-finalen, nå går hele ballløya inn mot VM med «det går sikkert til fotballhelvete denne gangen også»-mentaliteten.

På mandag venter et Tyskland med en illsint Hansi Flick etter 0-1 tapet mot Ungarn. Blir det ikke noe mer energisk og kreativt angrepsspill fra England i siste kamp før VM, har Southgate lykkes med én ting: Han slipper å gå inn i sluttspillet med forventninger om å ta tittelen. Etter de siste 450 minuttene med landslagsfotball har England plassert seg i kategorien underdog.