Skal tilbake, men bryr seg mindre om Champions League. (foto: psg, twitter)

Det var ikke lett for Pochettino å akseptere at han som Spurs-manager ble sparket ut av klubben han ledet med stor suksess fra 2014 og frem til noen måneder etter den tapte Champions League-finalen i 2019. Likevel, this is football. Nå har argentineren siktet seg inn på en jobb i Premier League som ikke er ledig – ennå.

Ifølge Football-Insider var den tidligere PSG-manageren på lista til Chelsea sammen med Graham Potter, sistnevnte ble valgt. Det engelske mediets kilder hevder Pochettino er keen on the possibility til å lede Aston Villa.

LES: Jobber for at disse tre skal redde «Den Gamle Dame»

Steven Gerrard ble hentet halvveis inn i forrige sesong og gjorde en glimrende jobb. Med sommeren bak seg og full preseason med Villa, skulle Liverpool-ikonet nå bringe klubben tilbake oppover tabellen. Det gikk som kjent ikke som planlagt. Villa har fortsatt klubber som West Ham og Leicester bak seg, men 7 poeng på 7 kamper beroliger ingen på Villa Park.

Etter å ha ledet Tottenham og PSG med Messi, Neymar, Mbappé og kompani, skulle man tro Pochettino siktet mot toppsjiktet. Ifølge Football-Insiders kilder ønsker argentineren seg et riktig prosjekt, uten interesse for å lede en Champions League-klubb.

Aston Villa puttet 60 millioner pund inn i spillerkjøp i sommer, Steven Gerrard har ikke lykkes med å gi resultatene eierne Wes Edens og Nassef Sawiris forventet. Tre tap på de fire første Premier League-kampene satte et skikkelig støkk i Villa-supporterne, en nødvendig seier kom mot Southampton forrige uke, men med landslagspausen blir det ikke anledning for Gerrard å surfe på den lille medgangsbølgen.

LES OGSÅ: Møter den samme lammende situasjon ved nyttår som Tuchel

Pochettino skal nettopp ha takket nei til tilbudet om å lede Sir Jim Ratcliffes Ligue 1-klubb Nice, nå sirkles det inn mot jobben til Gerrard.