Må tilbake å kjøpe smart. (foto: liverpool, twitter)

Fremtiden er usikker

Det er stor interesse for Liverpools midtbanespiller Naby Keita, skriver Fabrizio Romano i sin eksklusive spalte på Caught Offside.

Keita har ikke helt levd opp til forventningene i løpet av sin tid på Anfield, til tross for at han så ut som toppspiller da han herjet for RB Leipzig i Bundesliga.

LES OGSÅ: Så mye får de tyske spillerne om de vinner VM

Midtbanespilleren nærmer seg nå slutten av kontrakten sin i Liverpool, og hans nåværende avtale som går ut i 2023, og Romano konstaterer at det ennå ikke er klart om han vil signere en ny kontrakt eller søke nye utfordringer.

Keita er usikker på hvor han spiller neste sesong (foto: liverpool, twitter)

Romano sier at samtalene pågår, og Keita er opptatt av å finne ut hvor stor rolle han vil ha i Jurgen Klopps lag før han forplikter seg til klubben. Uavhengig om Keita signerer ny kontakt må også Klopp finne ut om afrikaneren har de kvalitetene og stabiliteten som trengs på midtbanen til Liverpool.

SISTE: Pochettino har andre planer enn milliardær Sir Jim Ratcliffe

Det ut til at 27-åringen har andre friere, selv om Romano ikke har navngitt noen spesielle ennå.

«Det er pågående samtaler mellom Naby Keitas leir og Liverpool for å bestemme fremtiden. Det har vært mye interesse rundt ham i lang tid, men ingen offisielle bud,» forklarte Romano.