(foto: psg, twitter)

Flere medier hevder at den velstående klubben Nice, eid av den britiske milliardæren Sir Jim Ratcliffe, vurderer å skifte manager.

Ex-Borussia Dortmund-sjef Lucien Favre er under massivt press etter å ha vunnet bare to av sine åtte første Ligue 1-kamper. Nice har hentet profilerte spillere sommervinduet, og fikk folk som Nicolas Pepe, Ross Barkley og Aaron Ramsey.

Ratcliffe mener Pochettino, som ledet Paris Saint-Germain til forrige sesongs tittel, er den rette mannen for jobben. Han er til og med forberedt på å møte argentinerens økonomiske krav, som antas å være på over £7 millioner i året.

LES OGSÅ: Harry Maguire skylder på lagkamerater for dårlig form og lite spilletid

Nå tyder det meste på at det er lite sannsynlig at Poch er klar for en ny stilling i Frankrike. Argentineren vil fortsatt anses som en manager som kan ta over de største klubbene i Europa.

Han ønsker i stedet å returnere til England, hvor han er sikker på å få jobb i en klubb som har ambisjoner om spill i Europa.

Kanskje han venter på en telefon fra Levy?

50-åringens Premier League-rykte forblir intakt etter fem fine år i Spurs.

Pochettino var på Chelseas shortlist før de gikk for Brightons Graham Potter. Men han antas nå å være i Leicesters søkelys nå som de vurderer å erstatte Brendan Rodgers.

Et annet alternativ for Pochettino kan ligge i Spania med Sevilla.

I likhet med Favre i Nice fikk sjef Julen Lopetegui betydelig støtte i overgangsvinduet. Sevilla har bare vunnet én kamp på seks denne sesongen. Og de vurderer angivelig Pochettino som en erstatter dersom de skiller lag medLopetegui i løpet av de kommende ukene.