Mr. Beckham, for anledningen uten forkledning.

Da Inter Miami ble stiftet i 2018, var fotballikon og deleier David Beckham garantisten for å tiltrekke seg ikke altfor fallerte superstjerner fra de største europeiske ligaene. United-legenden flørtet åpenlyst med Neymar, mente han kunne bringe over en Ronaldo eller Messi til MLS, men har så langt endt opp med Gonzalo Higuain, Blaise Matuidi og Phil Neville som trener. Neste sommer er det noe stort på gang.

Tidligere har Luis Suarez, Gerard Pique og David Alba blitt linket til David Beckhams MLS-klubb, men Suarez valgte hjemlandet, Pique klamrer seg fast til kontrakten som løper ut først 2024, mens Alba fortsatt bare er 33 år og alt annet enn klar for å forlate toppligaene i Europa. LeoVegas: Sjekk boosted odd på 9.00 til Italia – England

Men én Barcelona-legende har signalisert at han gir seg på Camp Nou. Sergio Busquets er klubbhistoriens tredjemestspillende, bare bak Messi og Xavi. Til sommeren løper kontrakten til den defensive midtbanespilleren ut, der 34-åringen ikke har planer om å prøve å krangle seg til forlengelse. Pep Guardiola løftet ham inn på Barcelonas førstelag i 2008, nå trekker han seg tilbake med Xavi som manager. LeoVegas: Sjekk ut boosted odds til ukas kamper

Gerard Pique og Jordi Alba har blitt mer og mer henvist til benken under Xavis ledelse, mens Busquets fortsatt spiller en viktig rolle i startelleveren som kaptein. Dette betyr at klubben som signerer La Liga-stjerna får en spiller som fortsatt er på topp. Ifølge spanske Sport er avgjørelsen om neste klubb allerede tatt, der kontrakt så og si er ferdigforhandlet.

Det spanske mediet hevder Busquets har bestemt seg for overgang til Inter Miami neste sommer, der tilbudet er en toårskontrakt.

Forrige sesong endte Inter Miami på 11. plass på MLS-tabellen Eastern Conference, denne sesongen har klubben til Beckham steget til en playoff-plass på 7. etter 31 runder.

Neste sesong blir troppen forsterket med en fortsatt oppegående Sergio Busquets og sine rundt syv hundre kamper i Barca-drakt, nesten hundreogfemti kamper for det som i perioder har vært Europas og Verdens beste landslag.

Busquets kom akkurat for sent opp til førstelaget hos Barca (2008) til å møte Real Madrids Beckham i El Clasico, men neste sesong blir det daglige møter mellom de to fotballikonene. Kult!