Nkunku scoret så ofte forrige sesong at han skrek seg hes.

Forrige sesong leverte han to fattige Bundesliga-scoringer færre enn Erling Haaland. Nå er RB Leipzig-stjerna Christopher Nkunku på god vei til å ta følge med den tidligere Dortmund-spilleren til verdens tøffeste liga.

Det er ikke noe nytt at Nkunku er sterkt linket til Premier League. Som en av de mest ettertraktede angrepsspillerne i Europa med sine 35 scoringer og 20 assists på 52 kamper forrige sesong, har Liverpool, Bayern München og PSG alle kretset rundt den franske spilleren.

LES: Henter Busquets-erstatter i Premier League

I Leipzig har døra likevel vært stengt. Nkunku valgte å signere forlengelse med Bundesliga-klubben i juni, en kontrakt som løper til 2026. 24-åringen har likevel skjønt verdien sin der ute, og skal ha forhandlet inn en «overkommelig» utkjøpsklausul på 60 millioner euro som aktiveres i 2023.

Med amerikansk utålmodighet har Todd Boehly og Chelsea allerede bestemt seg for å ikke vente på at rivalene skal komme på banen. Ifølge Bild har Premier League-klubben i all hemmelighet (ikke nå lenger) manøvrert seg til å gjennomføre en medisinsk test på Nkunku i Frankfurt i september. Valget av en tyske by for sjekken, var ifølge Bild for å ikke skape uønsket oppmerksomhet i England.

Den franske landslagsspilleren (fikk debuten i mars 2022) har fortsatt der han slapp forrige sesong. Så langt er den ekstremt versatile angrepsspilleren (venstreving, høyreving, second striker, offensiv midtbanespiller, you name it) notert seg med 6 scoringer på 11 kamper.

LES OGSÅ: 11 megastjerner som går glipp av VM

Todd Boehly og Chelsea har ingen planer om å bomme på denne signeringen – også.