Sergej Milinkovic-Savic

– Han er på nivå med De Bruyne

Tottenham Hotspur har lenge vært koblet til en overgang for Sergej Milinkovic-Savic, og serberen har nå blitt sammenlignet med Manchester Citys superstjerne Kevin De Bruyne.

Tilbake i august, da Tottenham fortsatt virket veldig aktiv i overgangsvinduet, rapporterte CalcioMercatoWeb at Antonio Conte var vill etter serberen og planla et bud på 50,8 millioner pund.

Det var ikke dette Lewa kom for: Krise i Barcelona

Det er ikke første gang Milinkovic-Savic har blitt koblet til en overgang til Spurs. Han har angivelig vært et mål i årevis, og Tottenham har nå større grunn enn noen gang til å prøve å signere ham.

Ciro Immobile sier at Tottenham-linkede Sergej Milinkovic-Savic er på samme nivå som Kevin De Bruyne.
Og det er liten tvil om at Conte mangler en slik spillertype på midtbanen.

IDEALET: Kevin De Bruyne er verdens beste midtbanespiller

Tottenham har hatt en god start på den nye sesongen. De har bare tapt én kamp i Premier League denne sesongen, men prestasjonene deres har egentlig ikke vært altfor gode.

En spiller som Milinkovic-Savic ville være perfekt for Contes system og Premier League, og EM-vinner Immobile har nettopp sammenlignet ham med en av de beste midtbanespillerne i verden – Kevin De Bruyne.

SISTE: Klopp vil investere i svindeyr engelsk midtbaneduo

Lazio-kapteinen sa, i følge Fabrizio Romano: «Stol på meg, Sergej Milinkovic-Savic er magi. Han er på samme nivå som Kevin De Bruyne»

Milinkovic-Savic har 4 mål og 7 assists på 12 kamper denne sesongen. Lazio ønsker minst €75 millioner (£66 millioner) for å selge ham, påstår Romano.

Milinkovic-Savic er en av de beste midtbanespillerne i Serie A. Han har vært meget god de siste årene, og er klar for større oppgaver og vise seg frem i bl.a. Champions League.

Milinkovic-Savic og De Bruyne de eneste midtbanespillerne i Europas fem beste ligaer som har hatt minst 20 mål og 20 assists i løpet av de tre siste sesongene.

Kom til Premier League, Sergej!