Fra tiden da Pochettino var superenergisk med Kane og gjengen.

Den tidligere PSG-manageren ga i sommer sitt nei takk til trenerjobb etter samtaler med Sir Jim Ratcliffe. Mangemilliardæren som aktivt jobber med å kjøpe Manchester United, tilbød Pochettino jobben i Ligue 1-klubben Nice. Pochettino venter på en annen mulighet, en mulighet på balløya.

Aston Villa.

LES: Latterlig høy prislapp på Manchester United

Ifølge Football-Insider hadde Aston Villa forrige måned identifisert Brighton-manager Graham Potter som en potensiell erstatter for Steven Gerrard. Som kjent forsvant Mr. Potter til Stamford Bridge. Det engelske mediet hevdet også jobbsøker Pochettino var på lista.

Vi har ikke helt sett for oss en tidligere Tottenham -og PSG-manager trekke til Villa Park for å lede forrige sesongs 16. beste klubb på balløya, men ifølge Football-insiders kilde er det nettopp dette Pochettino ønsker. Prosjektet Aston Villa trigger argentineren, han er ifølge kilden nå ikke interessert i å lede en Champions League-klubb.

Da er Villa perfekt. Eierne Naseef Sawiris og Wes Edens har vist i sommer at de er villige til å satse stort på overgangsmarkedet, Mauricio Pochettino viste hos Tottenham at han er mannen til å bygge opp en Premier League-klubb til å nå nesten helt opp.

Steven Gerrard viste de riktige taktene da han entret scenen på Villa Park i 2021, men har ikke klart å overbevise at han makter å utnytte en full preaseson og en solid handletur på overgangsmarkedet. Ifølge Football-Insiders kilde sitter eierne nå igjen i møte for å diskutere Gerrards fremtid.

På mandag skaffet Steve Cooper og Nottingham seg et pusterom med poengdeling mot Aston Villa etter 1-1, for Villa-supporterne var uavgjort mot klubben som ikke har tatt poeng siden 20. august nok en lang finger i det åpne såret.

LES OGSÅ: Suksess i Premier League åpner døra for gigantavtale

Det var Villa-boss Christian Purslow som hentet inn Gerrard i november til det han kalte et stort kupp for klubben, nå jobber Purslow for å overbevise om at Liverpool-legenden trenger mer tid. Football-Insiders kilde hevder de neste to, tre neste ukene blir avgjørende, Villa-eierne vet godt at muligheten til å hanke inn en tidligere Tottenham -og PSG-trener kan forsvinne hvis ikke tar avgjørelsen før VM-sluttspillet.

Vi tror muligheten for Pochettino hos Aston Villa kommer i løpet av kort tid. Bare å gjøre seg klar, Mauricio.